//Pink Is Sweet
Giveaway teka wajah eda by blogger euruka seven
Sunday, 6 July 2014 | 05:41



assalamualaikum,



kawan2, jom join "Giveaway teka wajah eda by blogger euruka seven"..GA yang husna join kali ni dari pemilik blog http://eurukaseven.blogspot.com ,   jom ramai2 kita join  =) Husna hope ada lucky kali ni rabbitemoticon.. nak join senang jeee...  klik link dekat bawah ni utk join, jom laa join ramai ramaiii! :D

                 
             http://eurukaseven.blogspot.com/2014/06/giveaway-teka-wajah-eda-by-blogger.html



siapa yang husna teka??



jawapan saya ialah nombor 4 =)


Cara-cara join giveaway ni :

1)  teka gmbr dkt blog http://eurukaseven.blogspot.com/2014/06/giveaway-teka-wajah-eda-by-blogger.html , crik eda
2)  publishkan giveaway eda
3) jgn lupe ltk url entry yg korang bt dgn link eda skli 



Senarai hadiah :
  • Tablet nova 2 + Leather nova X1
  • voucher emas tajaan LUMIERE RM 500 X1
  • voucher emas tajaan TOMEI RM 200 X1
  • voucher ems tajaan GOLDHEART RM 200 X1
  • Voucher ems tjaan MY DIAMOND RM100 X1
  • gift voucher AEON RM20 X 2
  • gift voucher AEON RM10 X 1
  • Dn byk lgi..mcm gambar hadiah yang terdapat dalam blog eda.
  • Siape yg menepati syarat2..dye adlh pmnang brtuah.


Terimalah pantun yang ntah hape-hape ni wahai cik penganjur contest =)

mawar putih kembang melata
disunting oleh bidadari lawa
salam dihulur pembuka kata
seindah budi seanggun bicara

pergi ke kedai membeli cincin
pakai baju wangi wangi
                    menarik sungguh pertandingan Giveaway teka wajah eda by blogger euruka seven
 hadiah menarik untuk dimenangi

pagi -pagi menampi padi
padi ditampi ditepi perigi
hai awak semua apa tunggu lagi
jom lah join pasti tak rugi

syaratnya mudah senang sahaja
due date pula 31 julai 2014
cepat join. klik banner !!

penganjur memang baik hati
sebab sudi bagi hadiah free
syarat semua dah diikuti
moga-moga ada chance menang ye

sekian saja pantun diberi
salah dan silap minta dimaafi
salam ukhuwah penutup bicara
semoga ada rezeki dalam GA ni



Kenapa saya join GA ni?

Sebab syarat2 untuk join pon tak susah, and giveaway ni sgt best  ,husna hope ade luck untuk GA ni,  rabbitemoticonmesti kawan 2 yang lain pon teringin nak hadiah kan so jom lah join GA ni, in sha allah menang kalau ada rezeki, kalah or menang bukan ukuranya, yang penting niat di hati untuk mencuba tapi kalau tak menang kita anggap lah Menyeratai GA ni sebagai hobi di masa lapang  di samping itu kita juga dapat membantu kawan 2 kita mempromosikan GA mereka..haaa, lagi satu husna join sebab nak meriahkan GA ni..hehe..so apelagi kawan2, jangan lupe join..

Mangsa tag saya :
  1. http://fatinhalid.blogspot.com
  2. http://misteriomuchacha.blogspot.com/
  3. http://www.khairilmazri.com/
  4. http://cikebumm.blogspot.com/
  5. http://contemporarymuslimah.blogspot.com/
  6. http://dariilhamkehati.blogspot.com/
  7. http://istiqamahfisabilillahabadan.blogspot.com/
  8. http://raziqchef.blogspot.com/
  9. http://bieberempire.blogspot.com
  10. http://cikharty88.blogspot.com/
  11. http://rayyanrabbit.blogspot.com
  12. http://www.fatindiana.com/
  13. http://www.adillaaashahirah.com
  14. http://eymasushoppe.blogspot.com/
  15. http://www.farahshahirah.com/
  16. http://snowberryy.blogspot.com/
  17. http://glamourecloset22.blogspot.com/
  18. http://daniellandore.blogspot.com/
  19. http://www.jaakechik.com/
  20. http://www.akupenghibur.com/
  21. http://ainilittlesweet.blogspot.com/
  22. http://wanyyminho.blogspot.com/
  23. http://fazleenkamarudin.blogspot.com/
  24. http://lolly-shoppe.blogspot.com/
  25. http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/
  26. http://www.cahayapermata.my/
  27. http://luvelyhuzzy.blogspot.com/
  28. http://nikainaa.blogspot.com/
  29. http://mardiyanhani.blogspot.com/
  30. http://www.monologseoranghamba.com/
  31. http://mohdaminuddinbinahmadfazilla.blogspot.com/
  32. http://www.ieyzartdsyahieyr92.my/
  33. http://myrabubbles.blogspot.com/
  34. http://babyriiristory.blogspot.com/
  35. http://parkhyunji.blogspot.com/
  36. http://www.nabilabiela.com/
  37. http://itsnanastory.blogspot.com/
  38. http://www.nurdzafirah.my/
  39. http://nurhanim-ehier.blogspot.com/
  40. http://fullofrainlove.blogspot.com/
  41. http://nurhafizahpija.blogspot.com/
  42. http://akusootus.blogspot.com/
  43. http://www.santaileeza.com/
  44. http://akuwanblur90.blogspot.com/
  45. http://siamoycincai.blogspot.com/
  46. http://sitizawiah95.blogspot.com/
  47. http://budakkelas5dahlia.blogspot.com/
  48. http://kentangkecik.blogspot.com/
  49. http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/
  50. http://nichistory.blogspot.com/
  51. http://ceriteramisspiqa.blogspot.com/
  52. http://miera-akmalina.blogspot.com/
  53. http://miera-akmalina.blogspot.com/
  54. http://chibbyabby.blogspot.com/
  55. http://lyanakamarulzaman.blogspot.com/
  56. http://mynameishafizah.blogspot.com/
  57. http://loveyoucontest.blogspot.com/
  58. http://ctrie.blogspot.com/


p/s : untuk maklumat selanjutnya boleh lah lihat kat sini ye
       http://eurukaseven.blogspot.com/2014/06/giveaway-teka-wajah-eda-by-blogger.html


hope kawan2 semua boleh join untuk memeriahkan GA  ni... ^^  
 jangan lupe join yer ^^ .. semoga berjaya kawan2 ^^ kazidoraemoticon





1 sweet stalker comment


Older PostNewer Post
♥OWNER OF THIS BLOG♥

Assalamualaikum..hello freinds! my name Husna Izzati,just call me Husna..Student at Universiti teknikal malaysia melaka..i want make my parents proud with me..wish me to be an engineer one day ya =D ..my love quotes "jadikan dirimu umpama bunga di dalam balang, cantik dipandang tapi sukar di pegang"..that's all about me if you want to know more about me, just being my friend.. ^_^ welcome to my super awesome blog :)

♥LET'S TALK! =)♥



♥ TABUNG PTPTN =D ♥





♥ Let's join The Giveaway ♥


thankz for join the giveaway =)