//Pink Is Sweet
yeay !! hari ni nak Review blog perniagaan akak nurul ! =)
Friday, 10 May 2013 | 03:29



rabbitaemoticon Ok first of all, saya nak mintak maaf dengan kak nurul sebab lambat review blog akak...husna mintak maaf sangat2...husna agak bizzy sikit dengan kuliah sekarang ni...i'm sorry ye kak nurul,  =)  

Husna juga nak berterima kasih dengan kak nurul sebab husna menang kelambu moden dari kak nurul dalam segmen http://kinarakinatara-beebeey.blogspot.com/2013/03/giveaway-segan-silu-by-kinara-kinatara.html ...huhu..gembira nya rasa hati....thankz akak..



ok sekarang tibalah masanya untuk mereview jeng jeng jeng.... =)

husna suka dengan blog http://mummyrinazone.blogspot.com/ kerana blog ni kemas dan cantik,loading pon laju, header sesuai dengan tema blog..blog tersusun, kemas je. Warna dan saiz tulisan pun mudah nak baca
..overall semua okay..

kat blog ni juga kawan2 boleh order produk2 yang korang nak ye.
ni senarai barang2 yang di jual di blog http://mummyrinazone.blogspot.com

dibawah ni adalah diantara produk2 yang terdapat di blog blog http://mummyrinazone.blogspot.com/..haa, yang kat bawah ni kelambu moden..kelambu yang macam husna menang tu ehehe..tgk contoh kat bawah ni..
 ( kak nurul,husna pinjam gambar ye )

\
yang ni kelambu king size..

yang ni pulak kelambu queen size..

macam2 warne ade....pasti tak rugi punye lah...harga pun berpatutan


hah, tak lupa juga..bukan kelambu je ade jual kat sini..comforter baby/tilam baby pun ade jual kat sini
cantik kan kawan2...harga pun berpatutan...

macam2 corak ade...

contoh yang kat atas ni yang beropol



haa, yang ni pulak tak beropol..



barang2 kesihatan and kecantikan pun ada jual kat sini...senang cerita macam2 adalah lah..

yang kat atas ni FER'WHITE


yang ni pulak aura white..


p/s : untuk maklumat selanjutnya klik sini http://mummyrinazone.blogspot.com/

macam2 ade,rambang mata tengok...harga pun berpatutan ape tunggu lagi...cepat2 klik...link tu ye kawan2..


pantun untuk kak nurul dari husna

kepada kak nurul yang baik hati,
terima kasih untuk kelambu yang menarik hati
hanya ini yang mampu di ungkapi
salah silap harap di maafi... girlemo



terima kasih lagi sekali untuk kelambu yang adorable tu ye kak nurul =)  






5 sweet stalker comment


Older PostNewer Post
♥OWNER OF THIS BLOG♥

Assalamualaikum..hello freinds! my name Husna Izzati,just call me Husna..Student at Universiti teknikal malaysia melaka..i want make my parents proud with me..wish me to be an engineer one day ya =D ..my love quotes "jadikan dirimu umpama bunga di dalam balang, cantik dipandang tapi sukar di pegang"..that's all about me if you want to know more about me, just being my friend.. ^_^ welcome to my super awesome blog :)

♥LET'S TALK! =)♥



♥ TABUNG PTPTN =D ♥





♥ Let's join The Giveaway ♥


thankz for join the giveaway =)