//Pink Is Sweet
Selamat Hari Lahir Sahabat....
Thursday, 31 January 2013 | 19:25



terima kasih karimah kerana menjadi pendengar yang setia, sentiasa berhubung walaupun sudah jarang berjumpa,saling membantu saya ketika susah dan senang (tetiba teringat zaman kat poli dulu, masa hujung2 sem..duit masing2 dah kering..even kat tangan imah tinggal 10 ringgit je, imah tetap nak kongsi dengan saya 5 ringgit sorang ^_^ dan waktu saya ditimpa masaalah imah jadi pendengar setia saya dan selalu sokong saya ), sentiasa mengingatkan saya tentang akhirat, bersabar melayan kerenah saya sampai sekarang (hahaha...suka usik imah...) ...dan terima saya seadanya sebagai sahabat...terima kasih imah...

"maafkan saya kalau saya tak mampu menjadi sahabat yang baik buat imah, pernah termarah imah, pernah menguriskan hati imah, pernah buat imah sedih...atau sebagainya" even kita dah tak belajar sama2 lagi imah tetap dalam ingatan saya,... awak sahabat yang baik congrats onion head




Selamat hari jadi imah   tuzkicrazyrabbitemo

Semoga dipanjangkan umur
Dimurahkan rezeki
Dipermudahkan urusan
Diberkati dan dirahmati Allah SWT
Berjaya di dunia dan akhirat
InsyaAllah  ^_^                                        







P/S :  Ingat sahabat yang baik umpama mutiara di lautan susah nak dapat yang betul-betul bersinar. Sahabat juga umpama bintang di langit walaupun kita tak nampak tapi cahayanya sentiasa ada menerangi kita. Jika sahabat anda buat salah, maafkan lah. Sebab kalau kita benar anggap dia sahabat, kita tak akan membencinya. Ingat kawan senang nak cari tapi sahabat sejati satu dalam seribu. Renungkan dan hargailah mereka selagi ada.                    




0 sweet stalker comment


Older PostNewer Post
♥OWNER OF THIS BLOG♥

Assalamualaikum..hello freinds! my name Husna Izzati,just call me Husna..Student at Universiti teknikal malaysia melaka..i want make my parents proud with me..wish me to be an engineer one day ya =D ..my love quotes "jadikan dirimu umpama bunga di dalam balang, cantik dipandang tapi sukar di pegang"..that's all about me if you want to know more about me, just being my friend.. ^_^ welcome to my super awesome blog :)

♥LET'S TALK! =)♥



♥ TABUNG PTPTN =D ♥





♥ Let's join The Giveaway ♥


thankz for join the giveaway =)