//Pink Is Sweet
Segmen Blogwalking by Eiqa Almond
Wednesday, 16 July 2014 | 20:39



assalamualaikum,

kawan2, jom join "Segmen Blogwalking by Eiqa Almond"..GA yang husna join kali ni dari pemilik blog http://eiqaalmond.blogspot.com/,  jom ramai2 kita join  =) Husna hope ada lucky kali ni .. nak join senang jeee...  klik banner dekat bawah ni utk link jom laa join ramai ramaiii! :D

Klik banner diatas untuk join =)

 
 Terimalah pantun yang ntah hape-hape ni wahai cik penganjur contest =)

mawar putih kembang melata
disunting oleh bidadari lawa
salam dihulur pembuka kata
seindah budi seanggun bicara

pergi ke kedai membeli cincin
pakai baju wangi wangi
    menarik sungguh Segmen Blogwalking by Eiqa Almond
 hadiah menarik untuk dimenangi

pagi -pagi menampi padi
padi ditampi ditepi perigi
hai awak semua apa tunggu lagi
jom lah join pasti tak rugi

syaratnya mudah senang sahaja
due date pula 24/7/2014
cepat join. klik banner !!



penganjur memang baik hati
sebab sudi bagi hadiah freesyarat semua dah diikutimoga-moga ada chance menang ye

sekian saja pantun diberisalah dan silap minta dimaafisalam ukhuwah penutup bicarasemoga ada rezeki dalam GA ni


Kenapa saya join GA ni?

Sebab syarat2 untuk join pon tak susah, and giveaway ni sgt best  ,husna hope ade luck untuk GA ni,  mesti kawan 2 yang lain pon teringin nak hadiah kan so jom lah join GA ni, in sha allah menang kalau ada rezeki, kalah or menang bukan ukuranya, yang penting niat di hati untuk mencuba tapi kalau tak menang kita anggap lah Menyeratai GA ni sebagai hobi di masa lapang  di samping itu kita juga dapat membantu kawan 2 kita mempromosikan GA mereka..haaa, lagi satu husna join sebab nak meriahkan GA ni..hehe..so apelagi kawan2, jangan lupe join..


Mangsa tag saya :
  1. http://fatinhalid.blogspot.com
  2. http://misteriomuchacha.blogspot.com/
  3. http://www.khairilmazri.com/
  4. http://cikebumm.blogspot.com/
  5. http://contemporarymuslimah.blogspot.com/
  6. http://dariilhamkehati.blogspot.com/
  7. http://istiqamahfisabilillahabadan.blogspot.com/
  8. http://raziqchef.blogspot.com/
  9. http://bieberempire.blogspot.com
  10. http://cikharty88.blogspot.com/
  11. http://rayyanrabbit.blogspot.com
  12. http://www.fatindiana.com/
  13. http://www.adillaaashahirah.com
  14. http://eymasushoppe.blogspot.com/
  15. http://www.farahshahirah.com/
  16. http://snowberryy.blogspot.com/
  17. http://glamourecloset22.blogspot.com/
  18. http://daniellandore.blogspot.com/
  19. http://www.jaakechik.com/
  20. http://www.akupenghibur.com/
  21. http://ainilittlesweet.blogspot.com/
  22. http://wanyyminho.blogspot.com/
  23. http://fazleenkamarudin.blogspot.com/
  24. http://lolly-shoppe.blogspot.com/
  25. http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/
  26. http://www.cahayapermata.my/
  27. http://luvelyhuzzy.blogspot.com/
  28. http://nikainaa.blogspot.com/
  29. http://mardiyanhani.blogspot.com/
  30. http://www.monologseoranghamba.com/
  31. http://mohdaminuddinbinahmadfazilla.blogspot.com/
  32. http://www.ieyzartdsyahieyr92.my/
  33. http://myrabubbles.blogspot.com/
  34. http://babyriiristory.blogspot.com/
  35. http://parkhyunji.blogspot.com/
  36. http://www.nabilabiela.com/
  37. http://itsnanastory.blogspot.com/
  38. http://www.nurdzafirah.my/
  39. http://nurhanim-ehier.blogspot.com/
  40. http://fullofrainlove.blogspot.com/
  41. http://nurhafizahpija.blogspot.com/
  42. http://akusootus.blogspot.com/
  43. http://www.santaileeza.com/
  44. http://akuwanblur90.blogspot.com/
  45. http://siamoycincai.blogspot.com/
  46. http://sitizawiah95.blogspot.com/
  47. http://budakkelas5dahlia.blogspot.com/
  48. http://kentangkecik.blogspot.com/
  49. http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/
  50. http://nichistory.blogspot.com/
  51. http://ceriteramisspiqa.blogspot.com/
  52. http://miera-akmalina.blogspot.com/
  53. http://miera-akmalina.blogspot.com/
  54. http://chibbyabby.blogspot.com/
  55. http://lyanakamarulzaman.blogspot.com/
  56. http://mynameishafizah.blogspot.com/
  57. http://loveyoucontest.blogspot.com/
  58. http://ctrie.blogspot.com/


p/s : untuk maklumat selanjutnya boleh lah lihat kat sini ye
       http://eiqaalmond.blogspot.com/2014/07/segmen-blogwalking-by-eiqa-almond.html


hope kawan2 semua boleh join untuk memeriahkan GA  ni... ^^  
 jangan lupe join yer ^^ .. semoga berjaya kawan2 ^^ 





7 sweet stalker comment
Segar bersama Fresh Care dan Safe Care Giveaway by EJulz
| 20:32




assalamualaikum,

kawan2, jom join "Segar bersama Fresh Care dan Safe Care Giveaway by EJulz"..GA yang husna join kali ni dari pemilik blog http://kampung-kameq.blogspot.com,  jom ramai2 kita join  =) Husna hope ada lucky kali ni .. nak join senang jeee...  klik banner dekat bawah ni utk link jom laa join ramai ramaiii! :D





Klik banner di atas utk join =)


   Terimalah pantun yang ntah hape-hape ni wahai cik penganjur contest =)

mawar putih kembang melata
disunting oleh bidadari lawa
salam dihulur pembuka kata
seindah budi seanggun bicara

pergi ke kedai membeli cincin
pakai baju wangi wangi
    menarik sungguh Segar bersama Fresh Care dan Safe Care Giveaway by EJulz
 hadiah menarik untuk dimenangi

pagi -pagi menampi padi
padi ditampi ditepi perigi
hai awak semua apa tunggu lagi
jom lah join pasti tak rugi

syaratnya mudah senang sahaja
due date pula 31/8/2014
cepat join. klik banner !!

penganjur memang baik hati
sebab sudi bagi hadiah free
syarat semua dah diikuti
moga-moga ada chance menang ye

sekian saja pantun diberi
salah dan silap minta dimaafi
salam ukhuwah penutup bicara
semoga ada rezeki dalam GA ni



Kenapa saya join GA ni?

Sebab syarat2 untuk join pon tak susah, and giveaway ni sgt best  ,husna hope ade luck untuk GA ni,  mesti kawan 2 yang lain pon teringin nak hadiah kan so jom lah join GA ni, in sha allah menang kalau ada rezeki, kalah or menang bukan ukuranya, yang penting niat di hati untuk mencuba tapi kalau tak menang kita anggap lah Menyeratai GA ni sebagai hobi di masa lapang  di samping itu kita juga dapat membantu kawan 2 kita mempromosikan GA mereka..haaa, lagi satu husna join sebab nak meriahkan GA ni..hehe..so apelagi kawan2, jangan lupe join..
Mangsa tag saya :
  1. http://fatinhalid.blogspot.com
  2. http://misteriomuchacha.blogspot.com/
  3. http://www.khairilmazri.com/
  4. http://cikebumm.blogspot.com/
  5. http://contemporarymuslimah.blogspot.com/
  6. http://dariilhamkehati.blogspot.com/
  7. http://istiqamahfisabilillahabadan.blogspot.com/
  8. http://raziqchef.blogspot.com/
  9. http://bieberempire.blogspot.com
  10. http://cikharty88.blogspot.com/
  11. http://rayyanrabbit.blogspot.com
  12. http://www.fatindiana.com/
  13. http://www.adillaaashahirah.com
  14. http://eymasushoppe.blogspot.com/
  15. http://www.farahshahirah.com/
  16. http://snowberryy.blogspot.com/
  17. http://glamourecloset22.blogspot.com/
  18. http://daniellandore.blogspot.com/
  19. http://www.jaakechik.com/
  20. http://www.akupenghibur.com/
  21. http://ainilittlesweet.blogspot.com/
  22. http://wanyyminho.blogspot.com/
  23. http://fazleenkamarudin.blogspot.com/
  24. http://lolly-shoppe.blogspot.com/
  25. http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/
  26. http://www.cahayapermata.my/
  27. http://luvelyhuzzy.blogspot.com/
  28. http://nikainaa.blogspot.com/
  29. http://mardiyanhani.blogspot.com/
  30. http://www.monologseoranghamba.com/
  31. http://mohdaminuddinbinahmadfazilla.blogspot.com/
  32. http://www.ieyzartdsyahieyr92.my/
  33. http://myrabubbles.blogspot.com/
  34. http://babyriiristory.blogspot.com/
  35. http://parkhyunji.blogspot.com/
  36. http://www.nabilabiela.com/
  37. http://itsnanastory.blogspot.com/
  38. http://www.nurdzafirah.my/
  39. http://nurhanim-ehier.blogspot.com/
  40. http://fullofrainlove.blogspot.com/
  41. http://nurhafizahpija.blogspot.com/
  42. http://akusootus.blogspot.com/
  43. http://www.santaileeza.com/
  44. http://akuwanblur90.blogspot.com/
  45. http://siamoycincai.blogspot.com/
  46. http://sitizawiah95.blogspot.com/
  47. http://budakkelas5dahlia.blogspot.com/
  48. http://kentangkecik.blogspot.com/
  49. http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/
  50. http://nichistory.blogspot.com/
  51. http://ceriteramisspiqa.blogspot.com/
  52. http://miera-akmalina.blogspot.com/
  53. http://miera-akmalina.blogspot.com/
  54. http://chibbyabby.blogspot.com/
  55. http://lyanakamarulzaman.blogspot.com/
  56. http://mynameishafizah.blogspot.com/
  57. http://loveyoucontest.blogspot.com/
  58. http://ctrie.blogspot.com/


p/s : untuk maklumat selanjutnya boleh lah lihat kat sini ye
       http://kampung-kameq.blogspot.com/2014/07/segar-bersama-fresh-care-dan-safe-care.html


hope kawan2 semua boleh join untuk memeriahkan GA  ni... ^^  
 jangan lupe join yer ^^ .. semoga berjaya kawan2 ^^ 





1 sweet stalker comment
It's July Giveaway
| 20:10




assalamualaikum,

kawan2, jom join "It's July Giveaway"..GA yang husna join kali ni dari pemilik blog http://vidolaaa.blogspot.com/,  jom ramai2 kita join  =) Husna hope ada lucky kali ni .. nak join senang jeee...  klik banner dekat bawah ni utk link jom laa join ramai ramaiii! :D


Klik banner untuk join!

Banyak hadiah disediakan. Mencari pemenang masing-masing. Kalau nak jadi salah seorang daripadanya, mehh pakat join giveaway ni!

Antara hadiah yang disediakan ialah cash RM50, Pretzel cookies, Shawl, Blouse and many more.
Anda mungkin orang yang bertuah itu! Mehh join :D


Hadiah-hadiah yang saya nak??
  • Cash RM50
  • Pretzel Cookies 30
  • Blouse & skirt
  • Shawl Capsule Cut

   Terimalah pantun yang ntah hape-hape ni wahai cik penganjur contest =)

mawar putih kembang melata
disunting oleh bidadari lawa
salam dihulur pembuka kata
seindah budi seanggun bicara

pergi ke kedai membeli cincin
pakai baju wangi wangi
    menarik sungguh pertandingan It's July Giveaway
 hadiah menarik untuk dimenangi

pagi -pagi menampi padi
padi ditampi ditepi perigi
hai awak semua apa tunggu lagi
jom lah join pasti tak rugi

syaratnya mudah senang sahaja
due date pula 20 julai2014
cepat join. klik banner !!

penganjur memang baik hati
sebab sudi bagi hadiah free
syarat semua dah diikuti
moga-moga ada chance menang ye

sekian saja pantun diberi
salah dan silap minta dimaafi
salam ukhuwah penutup bicara
semoga ada rezeki dalam GA ni



Kenapa saya join GA ni?

Sebab syarat2 untuk join pon tak susah, and giveaway ni sgt best  ,husna hope ade luck untuk GA ni,  mesti kawan 2 yang lain pon teringin nak hadiah kan so jom lah join GA ni, in sha allah menang kalau ada rezeki, kalah or menang bukan ukuranya, yang penting niat di hati untuk mencuba tapi kalau tak menang kita anggap lah Menyeratai GA ni sebagai hobi di masa lapang  di samping itu kita juga dapat membantu kawan 2 kita mempromosikan GA mereka..haaa, lagi satu husna join sebab nak meriahkan GA ni..hehe..so apelagi kawan2, jangan lupe join..
Mangsa tag saya :
  1. http://fatinhalid.blogspot.com
  2. http://misteriomuchacha.blogspot.com/
  3. http://www.khairilmazri.com/
  4. http://cikebumm.blogspot.com/
  5. http://contemporarymuslimah.blogspot.com/
  6. http://dariilhamkehati.blogspot.com/
  7. http://istiqamahfisabilillahabadan.blogspot.com/
  8. http://raziqchef.blogspot.com/
  9. http://bieberempire.blogspot.com
  10. http://cikharty88.blogspot.com/
  11. http://rayyanrabbit.blogspot.com
  12. http://www.fatindiana.com/
  13. http://www.adillaaashahirah.com
  14. http://eymasushoppe.blogspot.com/
  15. http://www.farahshahirah.com/
  16. http://snowberryy.blogspot.com/
  17. http://glamourecloset22.blogspot.com/
  18. http://daniellandore.blogspot.com/
  19. http://www.jaakechik.com/
  20. http://www.akupenghibur.com/
  21. http://ainilittlesweet.blogspot.com/
  22. http://wanyyminho.blogspot.com/
  23. http://fazleenkamarudin.blogspot.com/
  24. http://lolly-shoppe.blogspot.com/
  25. http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/
  26. http://www.cahayapermata.my/
  27. http://luvelyhuzzy.blogspot.com/
  28. http://nikainaa.blogspot.com/
  29. http://mardiyanhani.blogspot.com/
  30. http://www.monologseoranghamba.com/
  31. http://mohdaminuddinbinahmadfazilla.blogspot.com/
  32. http://www.ieyzartdsyahieyr92.my/
  33. http://myrabubbles.blogspot.com/
  34. http://babyriiristory.blogspot.com/
  35. http://parkhyunji.blogspot.com/
  36. http://www.nabilabiela.com/
  37. http://itsnanastory.blogspot.com/
  38. http://www.nurdzafirah.my/
  39. http://nurhanim-ehier.blogspot.com/
  40. http://fullofrainlove.blogspot.com/
  41. http://nurhafizahpija.blogspot.com/
  42. http://akusootus.blogspot.com/
  43. http://www.santaileeza.com/
  44. http://akuwanblur90.blogspot.com/
  45. http://siamoycincai.blogspot.com/
  46. http://sitizawiah95.blogspot.com/
  47. http://budakkelas5dahlia.blogspot.com/
  48. http://kentangkecik.blogspot.com/
  49. http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/
  50. http://nichistory.blogspot.com/
  51. http://ceriteramisspiqa.blogspot.com/
  52. http://miera-akmalina.blogspot.com/
  53. http://miera-akmalina.blogspot.com/
  54. http://chibbyabby.blogspot.com/
  55. http://lyanakamarulzaman.blogspot.com/
  56. http://mynameishafizah.blogspot.com/
  57. http://loveyoucontest.blogspot.com/
  58. http://ctrie.blogspot.com/


p/s : untuk maklumat selanjutnya boleh lah lihat kat sini ye
       http://vidolaaa.blogspot.com/2014/07/its-july-giveaway.html


hope kawan2 semua boleh join untuk memeriahkan GA  ni... ^^  
 jangan lupe join yer ^^ .. semoga berjaya kawan2 ^^ 





1 sweet stalker comment


Older Post
♥OWNER OF THIS BLOG♥

Assalamualaikum..hello freinds! my name Husna Izzati,just call me Husna..Student at Universiti teknikal malaysia melaka in BACH(HONS) ELECTRONIC ENGINEERING TECHNOLOGY TELECOMMUNICATION..i'm realy loves engineering subject..i want make my parents proud with me..wish me to be an engineer one day ya =D ..my love quotes "jadikan dirimu umpama bunga di dalam balang, cantik dipandang tapi sukar di pegang"..that's all about me if you want to know more about me, just being my friend.. ^_^ welcome to my super awesome blog :)

♥LET'S TALK! =)♥



♥ TABUNG PTPTN =D ♥





♥ Let's join The Giveaway ♥


thankz for join the giveaway =)