//Pink Is Sweet
Mini Segmen by Syaidah Seha
Sunday, 17 April 2016 | 02:15



KLIK BANNER DI ATAS UNTUK JOINED =D





3 sweet stalker comment
Pre-Loved Fixi Novel Giveaway
| 02:12



KLIK BANNER DI ATAS UNTUK JOINED =D






1 sweet stalker comment
FIRST GIVEAWAY BY MISS OREN
| 02:07



assalamualaikum,





kawan2, jom join " FIRST GIVEAWAY BY MISS OREN "..GA yang husna join kali ni dari pemilik blog http://dotdotmissme.blogspot.com ,jom ramai2 kita join  =) Husna hope ada lucky kali ni rabbitemoticon.. nak join senang jeee...  klik banner dekat bawah ni utk link jom laa join ramai ramaiii! :D


KLIK BANNER DI ATAS UNTUK JOINED =D


BUKTI PENYERTAAN






PANTUN 
UNTUK 
 FIRST GIVEAWAY BY MISS OREN 

mawar putih kembang melata
disunting oleh bidadari lawa
salam dihulur pembuka kata
seindah budi seanggun bicara

pergi ke kedai membeli sardin
pakai baju wangi wangi
 menarik sungguh Giveaway miss oren ini
pelbagai hadiah untuk dimenangi

pagi -pagi menampi padi
padi ditampi ditepi perigi
hai awak semua apa tunggu lagi
jom lah join pasti tak rugi

syaratnya mudah senang sahaja
due date pula  bila-bila masa je
jangan lupa follow blog dan instagram
cepat join. klik banner !!

penganjur memang baik hati
sebab sudi bagi hadiah free
syarat semua dah diikuti
moga-moga ada chance menang ye

sekian saja pantun diberi
salah dan silap minta dimaafi
salam ukhuwah penutup bicara
semoga ada rezeki dalam GA ni




Kenapa saya join GA ni?


Sebab syarat2 untuk join pon tak susah, and giveaway ni sgt best  ,husna hope ade luck untuk GA ni,  rabbitemoticonmesti kawan 2 yang lain pon teringin nak hadiah kan so jom lah join GA ni, in sha allah menang kalau ada rezeki, kalah or menang bukan ukuranya, yang penting niat di hati untuk mencuba tapi kalau tak menang kita anggap lah Menyeratai GA ni sebagai hobi di masa lapang  di samping itu kita juga dapat membantu kawan 2 kita mempromosikan GA mereka..haaa, lagi satu husna join sebab nak meriahkan GA ni..hehe..so apelagi kawan2, jangan lupe join..



RAKAN2 YANG HUSNA TAG :
  1. http://fatinhalid.blogspot.com


Husna nak beri tepukan sebagai tanda sokongan untuk GIVEAWAY niHand Clapping animated emoticon 

hope kawan2 semua boleh join untuk memeriahkan GA  ni... ^^  


jangan lupe join yer ^^    semoga berjaya kawan2 ^^

Winks And Flying Kisses Smiley Face, Emoticon






1 sweet stalker comment


Older Post
♥OWNER OF THIS BLOG♥

Assalamualaikum..hello freinds! my name Husna Izzati,just call me Husna..Student at Universiti teknikal malaysia melaka in BACH(HONS) ELECTRONIC ENGINEERING TECHNOLOGY TELECOMMUNICATION..i'm realy loves engineering subject..i want make my parents proud with me..wish me to be an engineer one day ya =D ..my love quotes "jadikan dirimu umpama bunga di dalam balang, cantik dipandang tapi sukar di pegang"..that's all about me if you want to know more about me, just being my friend.. ^_^ welcome to my super awesome blog :)

♥LET'S TALK! =)♥



♥ TABUNG PTPTN =D ♥





♥ Let's join The Giveaway ♥


thankz for join the giveaway =)