//Pink Is Sweet
BLOG HOP! GIVEAWAY BY YASMIN ARIS
Wednesday, 6 December 2017 | 18:19




assalamualaikum, kawan2, 
jom join "BLOG HOP! GIVEAWAY BY YASMIN ARIS"..GA yang husna join kali ni dari pemilik blog https://mimintalk.blogspot.com ,jom ramai2 kita join  =) Husna hope ada lucky kali ni .. mcm mana nak join???  nak join senang jeee...  
klik banner dekat bawah ni utk link jom laa join ramai ramaiii! :D So Let's Go! GIF - GirlsTrip GirlsTripGIFs ReginaHall GIFs




KLIK BANNER DI ATAS UNTUK JOIN


KELUARGA SUMBER INSPIRASI HUSNA


Kalau nak ckap pasal sumber inspirasi ni, bg husna sumber inspirasi husna adalah keluarga husna. sebenarnya di kalangan saudara mara husna, husna bukanah seorang yang pandai. dari upsar, pmr until spm keputusan husna tidak berapa memberangsangkan. after habis spm husna dapat tawran sambung diploma di politeknik sultan idris shah dlm jurusan kejuruteraan elektronik..lepas habis diploma , husna dapat tawarn sambung ijazah di universiti teknikal malaysia melaka..apa yng husna nak focus kan disini ialah yg husna sangat bersyukur kerana ibu ayah dan adik beradik husna tidak pernah sekalipun merendahkan husna atau membanding-bandingkan husna..tetapi sebaliknya mereka bnyak memberi semngat supaya husna blh menjadi seorang insan yg berguna. dn mereka percaya yng husna akan berjaya suatu hari nanti. to my backbone which is my mom and dad, i always knew that you would treat me like a winner. thanks for being so supportive..without the inspiration and support you give me, i might not be the person i am today.. yeay finally i got my degree in engineering.. husna baru je graduate bulan 11 lepas, doakan husna dapat kerja pula lepas ni... :) 





So, buat adik2 atau kawan2 dekat luar sana, teruskan usahamu, jangan mengalah.. sesunguhnya keputusan yang corot tu bukan penamat segalanya, kerana jika usaha mu masih ada, kamu pasti akan berjaya..teruskan usaha, dekatkan diri dgn allah...semoga menjadi insan yang berjaya suatu hari nanti :) 





hope kawan2 semua boleh join untuk memeriahkan GA  ni... ^^  

jangan lupe join yer ^^    semoga berjaya kawan2 ^^






1 sweet stalker comment
GIVE AWAY HADIAH MISTERI DARI ASTRAVELER
| 17:04



assalamualaikum, kawan2, 
jom join "GIVE AWAY HADIAH MISTERI DARI ASTRAVELER"..GA yang husna join kali ni dari pemilik blog http://www.akuseorangtraveler.com ,jom ramai2 kita join  =) Husna hope ada lucky kali ni .. mcm mana nak join???  nak join senang jeee...  

klik banner dekat bawah ni utk link jom laa join ramai ramaiii! :D So Let's Go! GIF - GirlsTrip GirlsTripGIFs ReginaHall GIFs




KLIK BANNER DI ATAS UNTUK JOIN


hope kawan2 semua boleh join untuk memeriahkan GA  ni... ^^  

jangan lupe join yer ^^    semoga berjaya kawan2 ^^







1 sweet stalker comment
COMEBACK GIVEAWAY BY RAYDAH ALHABSYI
Monday, 4 December 2017 | 19:08



assalamualaikum, kawan2, 
jom join "COMEBACK GIVEAWAY BY RAYDAH ALHABSYI"..GA yang husna join kali ni dari pemilik blog http://www.raydahalhabsyi.com ,jom ramai2 kita join  =) Husna hope ada lucky kali ni .. mcm mana nak join???  nak join senang jeee...  

klik banner dekat bawah ni utk link jom laa join ramai ramaiii! :D So Let's Go! GIF - GirlsTrip GirlsTripGIFs ReginaHall GIFs



klik banner di atas untuk join




4 sweet stalker comment


Older Post
♥OWNER OF THIS BLOG♥

Assalamualaikum..hello freinds! my name Husna Izzati,just call me Husna..Student at Universiti teknikal malaysia melaka..i want make my parents proud with me..wish me to be an engineer one day ya =D ..my love quotes "jadikan dirimu umpama bunga di dalam balang, cantik dipandang tapi sukar di pegang"..that's all about me if you want to know more about me, just being my friend.. ^_^ welcome to my super awesome blog :)

♥LET'S TALK! =)♥



♥ TABUNG PTPTN =D ♥





♥ Let's join The Giveaway ♥


thankz for join the giveaway =)