//Pink Is Sweet
Year End Giveaway By Husnieyhusain
Friday, 5 January 2018 | 03:57



assalamualaikum, kawan2, 
jom join "Year End Giveaway By Husnieyhusain"..,jom ramai2 kita join  =) Husna hope ada lucky kali ni .. mcm mana nak join???  nak join senang jeee...  



klik banner dekat bawah ni utk link jom laa join ramai ramaiii! :D So Let's Go! GIF - GirlsTrip GirlsTripGIFs ReginaHall GIFs



jom klik banner di atas untuk joined








0 sweet stalker comment
Giveaway Happy New Year 2018
Saturday, 30 December 2017 | 04:39



ssalamualaikum, kawan2, 
jom join "Giveaway Happy New Year 2018"..GA yang husna join kali ni dari pemilik blog http://ciknurul23.blogspot.my/ ,jom ramai2 kita join  =) Husna hope ada lucky kali ni .. mcm mana nak join???  nak join senang jeee...  

klik banner dekat bawah ni utk link jom laa join ramai ramaiii! :D So Let's Go! GIF - GirlsTrip GirlsTripGIFs ReginaHall GIFs



KLIK BANNER DI ATAS UNTUK JOINED =D



Pengalaman manis untuk 2017

  • Yaey Husna dah graduate and got a degree.Hasil carian imej untuk graduate gif
  • Pergi bercuti dengan family. Hasil carian imej untuk vacation gif






Azam untuk tahun 2018
  • Nak jadi seorang insan yang lebih baik dan berfikiran terbuka. Hasil carian imej untuk i want to be a good person gif
  • Nak bawak parents bercuti dengan duit gaji pertama husna.Hasil carian imej untuk vocation gif
  • Kerje rajin2, kumpul duit nak buat bisnes.Hasil carian imej untuk work gif
  • Nak tolong family. Hasil carian imej untuk i love my family gif





PANTUN 
UNTUK 
GIVEAWAY HAPPY NEW YEAR 2018

mawar putih kembang melata
disunting oleh bidadari lawa
salam dihulur pembuka kata
seindah budi seanggun bicara

pergi ke kedai membeli sardin
pakai baju wangi wangi
 menarik sungguh giveaway happy new year 2018 ni
hadiah menarik untuk dimenangi

pagi -pagi menampi padi
padi ditampi ditepi perigi
hai awak semua apa tunggu lagi
jom lah join pasti tak rugi

syaratnya mudah senang sahaja
due date pula  31/12/2017
jangan lupa ikut syarat
cepat join. klik banner !!

penganjur memang baik hati
sebab sudi bagi hadiah free
syarat semua dah diikuti
moga-moga ada chance menang ye

sekian saja pantun diberi
salah dan silap minta dimaafi
salam ukhuwah penutup bicara
semoga ada rezeki dalam GA ni



Husna nak beri tepukan sebagai tanda sokongan untuk GIVEAWAY ni ,Hand Clapping animated emoticon 

hope kawan2 semua boleh join untuk memeriahkan GA  ni... ^^  

jangan lupe join yer ^^    semoga berjaya kawan2 ^^





2 sweet stalker comment
GiveAway DMS360! Kongsi dan Menang Produk Bernilai RM200 5in1 DMSONE Exclusive
Thursday, 28 December 2017 | 21:29



Salam sayang semua! Nak tak saya open GiveAway bagi produk DMS? Alhamdulillah. Hari ni kita nak launch "GiveAway DMS360! Kongsi dan Menang Produk Bernilai RM200 5in1 DMSONE Exclusive"




Saya kongsikan info produk dan testimoni ya supaya kita teruja sama-sama.. HUHU
ALhamdulillah.


Produk DMS bebas dari bahan kimia merbahaya
Ada KKM
Korean Dermatologi (haaa ni mesti ramai suka sebab semua nak muka glowing mowing gitu)
Produk penjagaan muka Malaysia yang 2x berjaya menang Anugerah Antarabangsa 2014 dan 2017


DMSONE EXLUSIVE 5in1

SET LENGKAP ni di datang kan KHAS dgn kotak yg menarik & tampak EKSKLUSIF:-

1) Colagen Facial Soap Bar
2) Night Cream (10g)
3) Day Cream (10g)
4) Glowing Serum (20ML)
5) CC Cream Foundation SPF 45 PA++ (30ML)

DMSONE EXCLUSIVE 5in1 adalah keluaran istimewa dengan teknologi korea yang membantu bahan aktif meresap pantas ke dalam kulit.

Formulasi ni mengandungi Arbutin, Glutathione, Vitamins B3 & C yg bertindak sebagai "melanin lock" bagi mengurangkan masalah "pigmentasi".

Set lengkap ni juga mampu merawat kulit bermasalah seperti jerawat, garisan halus & jeragat.

Kandungan kolagen dpt membantu menguatkan struktur kulit dan pembentukan sel2 baru agar kulit tambah lembut & licin.

Overall dgn set DMSONE EXCLUSIVE 5 IN 1.. anda bakal dpt kulit yg berseri & bebas cela.

🌹ThePerfectBeautySkinForEveryone
🌹KoreaTechnology

Super Jimat Dalam Satu Harga

Mengandungi :

1. Collagen Facial Soap
👉Dgn gabungan ekstrak semulajadi spti Peony dan fruktan, sabun ini dapat membntu membersih, melembut serta mencerahkan kulit.

2. Glowing Serum
👉Serum rawatan memperbaiki masalah kulit berminyak, pori terbuka, tona kulit tidak sekata dan jerawat itk menghasilkan kulit yg lebih cerah, ankal dan halus.

3. Day Cream
👉Mengurangkan tompok hitam, melembap dan mencerahkan kulit.

4. Night Cream
👉Memulihkan sel kulit yg bermasalah ketika tidur justeru mengurangkan masalah jeragat dan tompok hitam serta mencerahkan kulit.

5. CC Cream SPF 45PA++
👉Merupakan formula bedak asas dan kandungan SPF 45PA++ bertndak sbg pelindung matahari. Meratakan warna kulit yg tidak sekata dan mengurangkan maslaah kulit berminyak.

DMS56 merupakan formula teknologi korea yang lebih terkini,
krimnya tidak sama dengan krim set asas DMS360, DMSONE mahupun Glowing Speed.

Krim seakan lotion, sangat pantas menyerap ke dalam kulit wajah.😍

Sesuai untuk
✔️ Lelaki dan wanita
✔️ Remaja seawal 12 tahun
✔️ Sesuai semua jenis kulit


Testimoni Pelanggan 5in1 DMSONE Exclusive










0 sweet stalker comment


Older Post
♥OWNER OF THIS BLOG♥

Assalamualaikum..hello freinds! my name Husna Izzati,just call me Husna..Student at Universiti teknikal malaysia melaka..i want make my parents proud with me..wish me to be an engineer one day ya =D ..my love quotes "jadikan dirimu umpama bunga di dalam balang, cantik dipandang tapi sukar di pegang"..that's all about me if you want to know more about me, just being my friend.. ^_^ welcome to my super awesome blog :)

♥LET'S TALK! =)♥



♥ TABUNG PTPTN =D ♥





♥ Let's join The Giveaway ♥


thankz for join the giveaway =)